0

ČE TI NI VSEENO ZA NEKOGA,
POSTANI SKIN CHECKER IN
PREGLEJ KOŽO SVOJIH NAJBLIŽJIH

Širite informacije do ljudi, ki jih imate radi.
Pridružite se globalni verigi skin checkerjev!

ZASEBNOST

S sodelovanjem v programu Skin Checker s pomočjo prijave na Facebook uporabniški račun, se  določene osebne informacije, s spletne strani Facebook (e-naslov, geslo in druge osnovne informacije...) prenesejo na L'Oréal Adria, s ciljem predstavitve dodatnih informacij o znamki La Roche-Posay in njenih izdelkih.

S povezovanjem prek svojega Facebook računa, soglašate s Pogoji uporabe (POVEZAVA) in  s prejemanjem promocijeskega materiala znamke La Roche-Posay,  na vaš e-naslov. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti, ki jo lahko preberete s klikom na (POVEZAVA). V skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi o zaščiti podatkov, lahko pristopate, spreminjate, popravljate in izbrišete vse podatke, ki se tičejo vas. V primeru, da želite to pravico tudi uveljaviti, vas prosimo, da nas kontaktirate na in [email protected]

Povežite se prek Facebooka

Nimate odprtega uporabniškega računa na Facebooku? Pridružite se nam
Že pregledujete svojo kožo?Prijavite se tukaj

ALI SE REGISTRIRAJTE
REGISTRACIJA

* Polja označena z zvezdico so obvezna.
Te informacije kakor tudi informacije pridobljene v prihodnosti, se lahko uporabijo s strani (IZPOLNITI). Po veljavnih zakonskih predpisih v vaši državi se pravice do pristopa, spreminjanja in zavračanja lahko uveljavijo s preprosto zahtevo z dokazom o identiteti, ki ju pošiljete na naslednji naslov: (napisati e-naslov). Za več informacij o zaščiti vaših osebnih podtakov, vas prosimo, da preberete našo Politiko zasebnosti (dodati URL povezavo za Politiko zasebnosti)

LA ROCHE-POSAY se OBVEZUJE

MOJ SKINCHECK

Obiščite myskincheck.org

v_push_skincheck.jpg