3 vprašanja za strokovnjaka

Rešitev proti staranju kože, ki je posebej prilagojena potrebam občutljive kože

Img_Rešitev proti staranju kože, ki je posebej prilagojena potrebam občutljive kože

Tanke linije, gube, izguba čvrstosti ... poleg teh klasičnih znakov staranja, je občutljiva koža nagnjena še k rdečici, ki zaznamuje obraz. Danes vsaka druga ženska pravi, da ima občutljivo kožo, zato je bistvenega pomena, da se jim zagotovijo rešitve za njihove skrbi, povezane z nego proti staranju kože.

Zakaj pravijo, da se občutljiva koža stara hitreje od normalne kože?

Izguba enakomernosti polti - ključna težava, povezana s staranjem občutljive kože

Pospešeno staranje kože je posledica "mikrovnetnega" stresa, ki je pogostejši pri občutljivi koži. Čeprav neopazen, igra pomembno vlogo pri nastanku gub in izgubi čvrstosti, saj prispeva k oslabitvi vlaken, ki tvorijo usnjico. Poleg tega je nedavna raziskava pokazala, da je ne glede na njeno starost, za občutljivo kožo značilna večja nagnjenost k rdečici, kot pri normalni koži. Sčasoma ta rdečica poudari naravno izgubo enakomernosti polti, ki se pojavi poleg gub in izgube čvrstosti.

Vitamin C/Retinol: kakšne so razlike med tema dvema aktivnima učinkovinama proti staranju kože?

Dve primerjalni aktivni učinkovini proti staranju kože, ki delujeta v sinergiji

Vitamin C in Retinol sta dve primerjalni aktivni učinkovini, ki se uporabljata v dermatologiji zaradi učinkovitega delovanja proti staranju kože. Retinol je dokazal svojo nedvomno učinkovitost na znake staranja kože. Ponaša se z osupljivim površinskim delovanjem: tekstura kože postane lepša, nepravilnosti zbledijo in gube so zglajene. Enako čarobno pa deluje tudi v globini kože: celice se regenerirajo in poveča se proizvodnja kolagena in elastina. Vitamin C pa je močan antioksidant, ki ima prokolagenske lastnosti in krepi krvne žile. Katere so njegove dodatne prednosti? Zapolnjuje gube, učvrščuje kožo in izravnava polt.

Ali je mogoče združiti delovanje več aktivnih učinkovin proti staranju kože, če imate občutljivo kožo?

Predvsem si prizadevajte za učinkovitost in spoštujte svojo občutljivo kožo

Kot velja za vse tipe kože, je združevanje različnih aktivnih učinkovin, z namenom, da bi dobili optimalne rezultate, dobra ideja. Ampak, če imate občutljivo kožo, je bistvenega pomena, da uporabljate formule, ki so prilagojene vašim potrebam. Z nego Redermic lahko občutljiva koža končno uživa v prednostih popolne rutine za okrepljeno korektivno delovanje na vse znake staranja kože. Redermic [R] popravlja klinične znake staranja, kot so globoke gube, predčasni pojav starostnih peg, debelejša koža in neenakomerna tekstura kože. Redermic [C] pa še dodatno okrepi delovanje na gube, izgubo čvrstosti in enakomerno polt.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke