Osredotočenost na

Predel okoli oči: ravnajte previdno!

Img_Predel okoli oči: ravnajte previdno!

Želite zmanjšati gubice okoli oči? Zbrisati znake utrujenosti? Zgladiti predel okoli oči? Z drugimi besedami, ali želite svež in sijoč videz? Da bi to dosegli, morate združiti nekaj preprostih korakov z nežno močjo vašega novega zaveznika proti gubam in staranju: REDERMIC [R] Eyes.

Vsak večer temeljito očistite

Ključ, kako izkoristiti največji ugodni učinek izdelkov za nego: popolnoma čista koža

Tudi če ne uporabljate ličil, je bistvenega pomena, da svoj obraz vsak večer temeljito očistite. Poleg tega, da odstranite ličila, se znebite tudi nečistoč, kot so umazanija ali onesnaženost, ki se čez dan nakopičijo na koži. Očiščena koža je zdaj pripravljena, da popolnoma izkoristi izdelke za nego obraza. Vsak večer je čiščenje prvi korak k lepoti; pomaga vam, da se zjutraj zbudite s svežim videzom.

1. korak

očistite brez drgnjenja

1. Regles d'or_illu 5

Učinkoviti odstranjevalec ličil in nežen nanos nudita popolno ravnovesje za odstranjevanje nečistoč in ličil s predela oči, brez nepotrebnih grobih gibov. Poleg tega lahko drgnjenje poškoduje vašo kožo. Za nežno čiščenje navlažite bombažno blazinico z odstranjevalcem za ličila za nežne oči in jo pritisnite na veko za nekaj sekund, ob tem pa naj bo vaše oko popolnoma zaprto. Uporabljajte nežne krožne gibe v smeri urinega kazalca. Nato uporabite malo močnejše gibe od vrha veke do konic trepalnic. Nato očistite predel pod očmi, od notranjega kota proti zunanjemu. Zaključite z vatirano palčko, ki jo navlaženo s čistilnim mlekom pomikate vzdolž linije trepalnic. Ponovite toliko krat, kot je potrebno; ob koncu odstranjevanja ličil mora biti vata popolnoma čista.

Uporabite nego za predel okoli oči

Posebna nega za boj proti znakom staranja in utrujenosti

Predel okoli oči je sestavljen iz 22 mišic, ki so v stalnem gibanju. Da je to gibanje mogoče, je koža okoli oči zelo tanka; poleg tega pa je slabo zaščitena s hidrolipidnim slojem in vsebuje le malo kolagena in elastičnih vlaken. Ker je pogosto izpostavljena suhosti in dehidraciji, se na tem predelu kože najprej vidijo znaki utrujenosti in staranja.

2. korak

nanesite izdelek za nego s konicami prstov

1. Regles d'or_illu 3

Koža na tem predelu rabi napredne aktivatorje. Da bi zadovoljil potrebe proti staranju, izdelek REDERMIC [R] Eyes ponuja vso moč in učinkovitost retinola proti gubam in staranju, tudi za občutljivi tip kože. Dovolj je že zelo majhna količina. Nanesite kremo na koščeni del predela okoli oči in z nežnim trepljanjem razporedite od notranjega predela oči navzven; za to uporabite prstanec, ki je vaš najšibkejši prst in tako ne boste uporabili preveč moči.

Znebite se zabuhlosti

Mraz je vaš najboljši zaveznik proti zabuhlim očem

Izredna utrujenost ali zelo kratka noč lahko povzročita otečene oči. V borbi proti zabuhlosti in »neprespanemu« videzu je mraz vaš najboljši prijatelj. Mraz aktivira prekrvavitev, zmanjša zabuhlost vek in okrepi kožo okoli oči.

3. korak

hranite vaše izdelke za nego kože v hladilniku

1. Regles d'or_illu 4

Gelna tekstura kreme REDERMIC [R] ob nanosu vzbudi čudoviti občutek svežine in kožo okrepi. Za intenzivno hladilni učinek hranite vaše izdelke za nego kože v hladilniku. Tukaj je še en nasvet, kako izkoristiti razbremenilne lastnosti mraza: navlažite dve bombažni blazinici s termalno vodo La Roche-Posay in ju položite v zamrzovalnik, dokler se popolnoma ne ohladita. Nato ju za nekaj minut položite na vaše veke in jih redno pršite z dodatno vodo, da ostaneta mokri.

Izberite zdrav način življenja

Če želite ohraniti vašo lepoto, poskrbite tudi za notranjost

Zdrav način življenja vpliva na dobro kakovost kože. Za sijoči predel okoli oči se je prav tako mogoče spopasti z znaki utrujenosti. Če je krvna in limfna mikrocirkulacija počasna, drenaža pa nezadostna, so oči videti utrujene. Da bi se spopadli s temi težavami, ne pozabite na zdravo prehrano in dovolj spanca.

4. korak

jejte zdravo in počivajte!

1. Regles d'or_illu 1

Da bi izboljšali mikrocirkulacijo, uživajte hrano, bogato z vlakninami in flavonoidi, ki so zelenjavni pigmenti z antioksidativnimi lastnostmi; v izobilju jih najdemo v hrani, kot je rdeča pesa, soja, zeleni čaj, jabolka, grozdje, borovnice in modri glavinec. Vitamin A je prav tako zelo pomemben za oči. Najdemo ga na primer v paradižniku, papriki, špinači, korenju in marelicah. Eden izmed glavnih razlogov za puste oči je utrujenost. Ne pozabite na dovolj spanca. Za borbo proti stresu sta najboljša šport in sproščanje.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke

La Roche-Posay priporoča


Oglejte si vse izdelke