Lipikar Družine

Olajšajte življenje otrokom,
katerih koža je nagnjena k atopiji

Predanost družbe La Roche-Posay

Sodelovanje z dermatologi
Že več kot 30 let družba La Roche-Posay sodeluje z dermatologi po vsem svetu, da bi ustvarila izdelke za nego in ličenje kože, ki ustrezajo njihovim potrebam in zahtevam. Podpira jih pri njihovem izpopolnjevanju in vlogi pri vsakodnevni oskrbi bolnikov s pomočjo številnih pobud, ki vključujejo izobraževalne delavnice za bolnike in dneve preventivnih pregledov za preprečevanje kožnega raka.

La Roche-Posay. Znamka, ki jo priporoča več kot 25.000 dermatologov.

Z družinami

  • S podporo izobraževanjem, kot so šole atopije ali delavnice mazanja kreme, ki so priljubljene tako pri otrocih kot pri odraslih, upamo, da bomo prispevali k boljšemu razumevanju te bolezni in zdravljenj, ki so na voljo. Danes je na voljo 80 šol atopije v 23 državah. Načela terapevtskega izobraževanja so bila razvita na podlagi pogovorov z drugimi bolniki o njihovih izkušnjah, znanju in strokovnosti z namenom, da bi se lahko bolje borili proti bolezni.
  • Več kot 415.000 bolnikov se je že udeležilo zdravljenja v Termalnem centru La Roche-Posay od leta 1905 dalje (8000 pacientov na leto).
  • Leta 2011 smo v številnih državah vzpostavili partnerstva z združenji bolnikov s kožnimi boleznimi.

Na primer, v Kanadi, kjer za ekcemom trpi več kot 25 % otrok, je na voljo platforma "100 družin", prek katere si bolniki lahko izmenjujejo izkušnje na družabnih omrežjih. Starši leto dni uporabljajo izdelke La Roche-Posay, ki so prilagojeni atopični koži, da bi ocenili izboljšanje kakovosti življenja malega bolnika.

Za raziskave

  • Do konca leta 2010 je blagovna znamka opravila več kot 600 epidemioloških in opazovalnih kliničnih preizkusov.
  • Ekipa zdravnikov je posvečena trenutni analizi kabelskih uporabnikov v 26 državah.
  • Fundacija La Roche-Posay je od svoje ustanovitve leta 1995 podelila 131 štipendij na področju dermatologije.