Babyklub

PRIDRUŽITE SE TUDI VI!

Biti starš je čudovita izkušnja, a obenem polna vsakodnevnih vprašanj. Eno od teh se nanaša na nego občutljive kože vašega otroka. Tudi če nima nobenih posebnih težav, je koža dojenčka ali otroka izredno občutljiva in zahteva posebno nego. Če k temu dodamo še vse pogostejši pojav atopijskega dermatitisa, ekcema ali vsakdanje razdraženosti, kot so plenični izpuščaj ali infantilne akne, ugotovimo, da je ključnega pomena izbrati izdelke za nego in higieno, ki nudijo 100-odstotno toleranco za občutljivo kožo.

Z več kot 30 leti raziskovalnih izkušenj in 25 patenti je La Roche-Posay postala vodilna blagovna znamka v razvoju izdelkov, oblikovanih za občutljivo kožo, ki zagotavljajo visoko toleranco in varnost. La Roche-Posay je ustanovil Baby klub, ki je namenjen vsem staršem, da bi jim lahko pomagal pri negi najobčutljivejše kože in postal njihov zaveznik pri zaščiti kože svojih otrok.

Pridružite se La Roche-Posay Baby klubu in si zagotovite posebne ugodnosti, ustvarjene prav za starše – posebne popuste, možnost, da med prvimi preizkusite novosti in prednost pri prejemanju vzorcev.

Po včlanitvi v klub vam bomo na domači naslov poslali darilo dobrodošlice.* Na elektronski naslov pa vam bomo poslali koristne nasvete in nasvete strokovnjakov za nego otroške kože. Tako boste med prvimi imeli priložnost izvedeti in tudi preizkusiti La Roche-Posayjeve novosti ter prejemati informacije o promocijah.

*Darilo lahko pričakujete v roku 60 dni od prijave.

DARILO
DOBRODOŠLICE

Ob včlanitvi v
La Roche-Posay Baby klub
vas bomo nagradili z darilom
presenečenja!PRIJAVI SE