Odličen za vse LRP Hyalu B5

Img_Odličen za vse LRP Hyalu B5

Različne ženske, z enakimi željami – bolj polna in sijoča koža. V poplavi anti-age izdelkov je izbira tistega, ki ti odgovarja pravi izziv! Hiter način življenja, nezdrava prehrana, onesnaženo okolje, vse to vpliva na kožo, ki je naš največji organ, zato jo moramo posebno ščititi.

Tri popolnoma različne influencerke, ki se dnevno srečujejo z velikim številom žensk in poznajo potrebe kože smo prosili, da testirajo novost na tržišču HYALU B5 SERUM in nam povedo svoje mnenje.

Monika Bokan

monika-bokan

HYALU B5 SERUM je postal moj spremljevalec vsako jutro in vsak večer. Uporabljam ga pred nanosom kreme, daje mi občutek polnejše kože in se zelo hitro vpije, kar je en velik plus. Definitivno priporočam, primeren je tudi za osebe, ki se tako kot jaz, spopadajo z občutljivo kožo.

Sabrina Vidovič

sabrina-vidovic

Kot zvesta uporabnica LRP izdelkov, sem z navdušenjem preizkusila še najnovejšo posodobitev – Hyalu B5 Serum. Najbolj všeč mi je dejstvo, da je primeren za občutljivo kožo in tako odlično ustreza moji mešani koži, ki je obenem izsušena obenem polna nečistoč. Zdi se mi, da serum opravi odlično nalogo pri temu, da (sploh zdaj v prehodnem času) prepreči videz utrujene, puste kože in ji da takšen »glow« efekt. Dodaten plus je embalaža na kapalko, saj ga lahko na tak način kontrolirano naneseš na obraz. Nanašam ga po čiščenju, pred nanosom kreme tako zjutraj in zvečer in svoji koži zagotovim potrebno dozo hialuronske kisline ter vitamina B5.

Sara Kaisersberger

sara-kaisersberger

Pri meni se pogosto priložnostno ličenje spremeni v svetovanje o pravilni negi, izbiri kozmetike in priporočilih za nakup, zato se sama trudim zmeraj biti na tekočem o novostih na tržišču. Dober vpliv hialuronske kisline je do sedaj že vsem znan, a v kakšni obliki jo nanašati je do sedaj bilo zmeraj vprašanje, kjer so mnenja bila deljena. Inovativna formula HYALU B5 SERUMa me je navdušila še preden sem pričela z uporabo – hialuronska kislina v dveh različnih molekulah. Občutek, ki ga serum pušča na koži je res neverjeten in vreden vsakega priporočila za vse stranke, ki pridejo k meni.

Hyalu B5 serum je inovativni izdelek znamke La Roche-Posay. V glavni vlogi se bori proti znakom staranja in ohranjaju mladostnega sijaja. Glavne sestavine tega čudesnega seruma so dve vrsti hialuronske kisline, vitamin B5 i madecassoside

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke