Osredotočenost na

Nega proti staranju kože za občutljivo kožo: navodila za uporabo

Img_Nega proti staranju kože za občutljivo kožo: navodila za uporabo

Sunek vetra, žarek sonca, preveč začinjena jed, čustva ... medtem ko druge kože živijo "normalno življenje", se občutljiva koža brez potrebe sooča s številnimi tegobami. Ker je bolj krhka, jo ti ​​vsakodnevni agresivni dejavniki samo še bolj oslabijo.

Nežne formule

Kože ni potrebno razžariti, da bo sijala

Vaš namen je, da svojo občutljivo kožo zaščitite in poživite. Pozabite torej na agresivne formule, ki kožo "ogulijo" in se odločite raje za tiste izdelke, ki resnično spoštujejo njeno naravo.
Bodite pozorni na svoje zaveznike:

  • Redermic [R]: nega, ki združuje čisti retinol in retinol s postopnim sproščanjem, je končno dostopna tudi za najbolj netolerantne vrste kože.
  • Redermic [C]: nega s 5-odstotnim odmerkom vitamina C, združenim z manozo in hialuronsko kislino, skrbi za nežno delovanje in optimalno toleranco.

Učinkovite aktivne sestavine

Bodite tako zahtevni, kot je zahtevna vaša koža

Ko gre za občutljivo kožo, ni nič drugotnega pomena. Ne zadovoljite se z nič manj. Prav nasprotno, zahtevajte le najboljše. Z dvignjeno glavo se ozrite po primerjalnih aktivnih učinkovinah proti staranju kože:

Retinol
Zakaj? Je predhodnik čistega vitamina A in deluje tako na površini kot v globini kože, kjer zgladi in izenači polt ter vidno zmanjša globino gub. Katere so njegove dodatne prednosti? Zaradi močnih zdravilnih lastnosti, ki delujejo na klinične znake staranja, je naša prva izbira med učinkovinami proti staranju kože.

Vitamin C
Zakaj? Ima antioksidativne in prokolagenske lastnosti, krepi krvne žile ... ta molekula je vsestranska! Prav tako deluje na mikrocirkulacijo, kolagen in gube.
Katere so njegove dodatne prednosti? Vitamin C se lahko neprestano regenerira v stiku z encimi v koži in tako učinkuje proti staranju kože čez cel dan.

Vsestransko delovanje

Čas nikogar ne čaka — niti vaše kože ne

Korektivno delovanje na znake staranja kože mora biti vsestransko! Gube, izguba čvrstosti in neenakomerna polt - negovalni izdelek proti staranju kože mora učinkovito delovati na vse te pojave.

Zmagovalna kombinacija: Redermic [R] enkrat na dan + Redermic [C] vsak dan v obliki dopolnilne dnevne nege.
Rezultat: predčasne starostne pege in rdečica se zmanjšajo, polt je bolj enakomerna, drobne gubice so zglajene, globoke gube so popravljene, koža je bolj čvrsta in njena tekstura je izboljšana (pore so zožene, videz je lepši).

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke