#SaveYourSkin

Boljša zaščita za vas in vaše najdražje
Preizkusite, zaščitite se in bodite varni na soncu

Prevzemite ABCDE metodo

Nega kože po izpostavljanju soncu

v_article-caring-after-sun.jpg

Poleti je vaša koža izpostavljena težkim pogojem. Sonce, pesek, slana voda ... Ti dejavniki lahko skupaj poškodujejo in razdražijo kožo. Rešitev za njeno obnovo: nanesite obnovitveni izdelek za nego kože po izpostavljanju soncu.

Vrnite koži vlažnost na koncu dneva

In na koncu ne pozabite, da krema za sončenje ne preprečuje porjavelosti kože. Ravno nasprotno, le-ta vam pomaga, da dobite enakomeren sijaj in bolj naravno in dolgotrajno barvo. Vsakodnevna uporaba izdelka za nego kože po izpostavljanju soncu, kot je gel Posthelios, več tednov po počitnicah, pomaga koži obdržati zdrav sijaj.

Izberite ustrezno zaščito

Z linijo Anthelios boste dobili visok zaščitni faktor s teksturo, ki ustreza vsem tipom kože in vsem pogojem izpostavljanja.

Za čim daljšo porjavelost po vrnitvi z dopusta

In na koncu ne pozabite, da krema za sončenje ne preprečuje porjavelosti kože. Ravno nasprotno, le-ta vam pomaga, da dobite izenačen sij in bolj naravno in dolgotrajno barvo. Vsakodnevna uporaba izdelka za nego kože po izpostavljanju soncu, kot je gel Posthelios, več tednov po počitnicah, pomaga koži obdržati zdrav sij.

Prednosti termalne vode La Roche-Posay

Za pomiritev kože, razdražene zaradi sonca, je popolna rešitev termalna voda La Roche-Posay. Edinstvena kombinacija mineralov in oligoelementov ji daje antioksidativne in pomirjujoče lastnosti.

  • Facebook