0

LA ROCHE-POSAY KREPI BOJ PROTI KOŽNEMU RAKU

La Roche-Posay, ključni akter pri preprečevanju kožnega raka, organizira preventivne akcije in aktivno sodeluje z dermatologi. V sodelovanju z združenjem Euromelanoma že več kot deset let pomaga pri organizaciji  brezplačnih pregledov kožnih znamenje v Evropi, ki so priložnost, da se udeleženci informirajo o tveganju za razvoj kožnega raka in načinih za njegovo preprečevanje. Dermatologi prostovoljno pregledujejo znamenja, dvigajo znanje udeležencev o tveganju pretirane izpostavljenosti UVA- in UVB-žarkom in govorijo o dobrih navadah, ki pomagajo, da so ljudje na soncu varni. Da bi vse to prišlo do čim večjega števila ljudi, se te dejavnosti prenašajo tudi na lekarne.
Kot del vsakodnevne podpore je La Roche-Posay razvil spletno stran myskincheck.org. Na tej informativni spletni strani, ki je prilagojena uporabnikom, lahko izveste več o kožnem raku, ocenite raven tveganja in opazujete svoja znamenja in znamenja članov svoje družine.

GLOBALNA PODPORA DERMATOLOGOM

La Roche-Posay podpira dermatologe z zagotavljanjem dostopa do orodij in virov, ki pomagajo pri razvoju strokovnosti zdravnikov pri preverjanju lezij na koži. V sodelovanju z Mednarodnim združenjem za dermoskopijo La Roche Posay zagotavlja  programe usposabljanja za dermoskopijo, ki so namenjeni dermatologom. Z namenom globalnega širjenja na spletni strani za zdravnike UV-Damage.org, ki jo je ustvaril La Roche-Posay, lahko najdete ilustrirane lekcije s komentarji.

ANTHELIOS: ZAŠČITA Z NAMENOM PREPREČEVANJA

Izpostavljanje soncu in UV-žarkom spodbuja razvoj rakotvornih lezij: v 50 do 70 % primerov je kožni rak povezan s pretiranim izpostavljanjem soncu ter UVA- in UVB-žarkom.

Dobre navade, ki omogočajo zaščito pred soncem: ne izpostavljajte se soncu med 12. in 16. uro; redno nanašajte izdelek za zaščito pred soncem z visokim zaščitnim faktorjem in na plaži nosite očala, klobuk in majico s kratkimi rokavi.

Da bi zagotovil zelo visoko stopnjo zaščite pred UVA- in UVB-žarki, je La Roche-Posay ustvaril nabor visokoodpornih izdelkov za zaščito pred soncem Anthelios, ki so prijetni in ščitijo tudi najobčutljivejšo kožo. Anthelios je pomemben dejavnik pri zaščiti pred soncem, kar je dokazano s klinično dokumentacijo, ki jo sestavlja 21 raziskav, med katerimi je 19 izpeljano in vivo, na boleznih, ki so posledica izpostavljanja soncu. Anthelios priporoča 25.000 dermatologov z vsega sveta.

1 Združenje proti raku, 22. maj 2014.

Nekaj za vaše otroke?
Glede na to, da 80 % poškodb kože nastane pred 18. letom življenja, je La Roche-Posay razvil Anthelios Dermo-Pediatrics, linijo izdelkov, ustvarjen posebej za zaščito občutljive otroške kože.


LA ROCHE-POSAY se OBVEZUJE

MOJ SKINCHECK

Obiščite myskincheck.org

v_push_skincheck.jpg