Hialuronska kislina: Anti-Aging skrivnost občutljive kože

Img_Hialuronska kislina: Anti-Aging skrivnost občutljive kože

V samo 4 korakih lahko Hyalu B5 Serum postane vaša mala skrivnost v boju proti staranju!
Vse bolj znana molekula, ki je naravno prisotna v koži – hialuronska kislina, je postala zlato merilo formule Hyalu B5 Seruma!

4 koraki vašega Anti-Aging režima za občutljivo kožo

Občutljiva koža se še posebej hitro stara in potrebuje več časa za obnovo kot drugi tipi kože. Gube se pojavijo tudi tri leta prej, medtem ko koža izgubi svojo čvrstost 10 let prej kot pri manj občutljivih tipih kože.

Usmerjeni tretma proti staranju kože je zato bistvenega pomena in hialuronska kislina, ki vpliva na polnost kože, je sestavina, ki predstavlja zlato merilo na tem področju.

Odkrijte, kako ta čudežna »molekula volumna« pomaga pri vidnih znakih staranja občutljive kože tako, da zmanjšuje drobne linije in gube.

1. korak: vlaženje in lepši videz kože popravljanje

Svojo vsakodnevno rutino začnite s čiščenjem obraza z negovalnim gelom Toleriane za umivanje obraza. Gel bo odstranil ličila in na nežen način očistil ter obenem navlažil kožo. Nato nanesite Hyalu B5 Serum s hialuronsko kislino,  ki bo obnovil prožnost kože in zagotovil zdravo ter svežo polt. Gube in drobne linije se bodo zmanjšale in koža bo dobila nazaj svojo polnost, kot da bi bila obnovljena. Po Hyalu B5 Serumu nanesite še Redermic C s čistim vitaminom C in hialuronsko kislino, ki bo napolnil kožo in še dodatno ublažil gube. Vitamin C je priznana sestavina v boju proti znakom staranja, ki učinkovito poenoti polt in gladi gube te popolni kožo na površini.

2. korak: zaščita

Vsakodnevna zaščita pred soncem širokega spektra je osnovna obramba pred prezgodnjim staranjem kože. Po vlaženju nanesite Anthelios XL Ultra Light Fluid SPF 50+. Nekomedogen izdelek brez vonja zagotavlja zelo visoko UV zaščito za občutljivo kožo, nagnjeno k intoleranci na sonce.

3. korak: Popolnitev kože

Svojo nočno rutino začnite s sveže očiščeno kožo pred spanjem. Da bi globinsko navlažili kožo, obnovili njeno polnost in olajšali proces obnavljanja med spanjem, nanesite Hyalu B5 Serum s hialuronsko kislino na obraz, vrat in dekolte ter ga narahlo vtrite v kožo.

4. korak: regeneracija

Svojo nočno rutino proti staranju kože zaključite z nego, ki je obogatena z retinolom. La Roche-Posay Redermic R je posebej formuliran za občutljivo kožo. S pomočjo čistega in progresivnega retinola deluje proti gubam in madežem na koži, za bolj gladko in poenoteno polt.

Oglejte si izkušnje in rezultate uporabnikov po uporabi Hyalu B5 Seruma in pustite svoje mnenje na uradni strani Hyalu B5 Seruma.


PRIPOROČENI IZDELEK

HYALU B5 SERUM
Nova nega proti gubam za polnost občutljive kože

LP-hyalu


LASTNOSTI

Gube, izguba volumna in elastičnosti, utrujena koža brez sijaja. Edinstvena formula za obnovo kože s čisto hialuronsko kislino, vitaminom B5 in madecassosidom za polnejši videz kože in obnovljeno kožno pregrado.

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke