#Be5 – ker sem čista petka!

Img_#Be5 – ker sem čista petka!

Gledališka in filmska igralka Tjaša Železnik nam je zaupala razloge, zaradi katerih se počuti kot čista petka in z bralkami delila svojih 5 ključnih nasvetov za nego kože.

5 RAZLOGOV, ZAKAJ SE POČUTIM DOBRO V SVOJI KOŽI:

clanak slika

1. Sem mama in ta vloga me izjemno veseli  in navdihuje. Veliko časa preživim z otrokom, skupaj bereva, se igrava in klepetava. Tem ne zmanjka!

2. Sem igralka in obožujem svoj poklic. Z njim rastem in me nenehno izpolnjuje. Pomembno je, da v življenju delamo tisto, kar imamo radi.

3. Ob sebi imam vedno prave ljudi in dobre prijatelje, takšne, ki mi ne mrščijo čela in ne povzročajo dodatnih gubic. Razen smejalnih. :)

4. Uživam v naravi, športu in aktivnem življenju. Si vzamem čas zase, za sprehod v gozdu ali branje priljubljene knjige.

5. Kot čista petka pa se počutim tudi zaradi redne nege kože. Zaupam La Roche-Posay Hyalu B5 serumu, ki moji koži zagotovi prožnost, voljnost in zdravo svežo polt, ki je v mojem poklicu še kako pomembna.

MOJIH 5 NASVETOV ZA NEGO KOŽE:

clanak slika

1. Čiščenje je osnova. Kožo vedno temeljito očistim, predvsem zvečer. Zaradi poklica nosim pogosto težek, odrski make-up, zato je nujno, da veliko časa posvetim čiščenju.

2. Vedno in povsod uporabljam zaščitni faktor. Sonce obožujem, vendar se zavedam tudi, da je lahko sovražnik moje kože.

3. Vedno poskrbim, da je koža navlažena, navzven in navznoter. Na izsušeni koži se bodo gubice in nepravilnosti prej opazile.

4. Enkrat tedensko si privoščim daljše razvajanje z masko, ki ustreza moji koži obraza.

5. Pri izbiri izdelkov, ki jih nanašam na svojo kožo, sem zelo izbirčna. Zaupam le preverjenim dermokozmetičnim izdelkom s preprostimi formulacijami in minimalističnimi sestavinami.

HYALU B5 SERUM
DERMOKOZMETIČNA NEGA PROTI GUBAM IN ZA POLNOST OBČUTLJIVE KOŽE

clanak slika

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke