#Be5 – ker sem čista petka!

Img_#Be5 – ker sem čista petka!

V ekskluzivnem intervjuju smo magistro Nastjo Rantaša, mag. farm., vprašali, zakaj ima rada svoje življenje, zakaj se počuti zadovoljno in samozavestno v svoji koži, katere nasvete za nego kože bi želela deliti z bralkami in komu priporoča serum Hyalu B5.

5 RAZLOGOV, ZAKAJ SE POČUTIM ZADOVOLJNO IN SAMOZAVESTNO V SVOJI KOŽI:

clanak slika

1. Rada imam svoje delo kot farmacevtka v lekarni. Zadovoljna sem z mislijo, da sem pacientu pomagala pri njegovih težavah in mu tako olajšala težke trenutke.

2. Z veseljem odkrivam nove kraje, njihove znamenitosti in zgodovino, nove ljudi. Na vsakem potovanju poleg novega sveta spoznavam tudi novo sebe.

3. Glasba me pomirja in sprošča, zato zelo rada obiščem kakšen koncert domačih in tujih izvajalcev.

4. V svojih prostih trenutkih velikokrat vzamem v roke knjigo, ki me s svojo zgodbo popelje v paleto različnih občutkov in tako z mislimi odjadram daleč stran od vsakdana.

5. Redno skrbim za svojo kožo, da je negovana in lepa. Uporabljam izdelke, ki vsebujejo kakovostne sestavine, med katerimi ne manjka vlažilni serum, ki daje moji koži zdrav in svež videz.


5 NASVETOV, KI JIH MAGISTRA NASTJA RANTAŠA, MAG. FARM., DAJE SVOJIM PACIENTOM:   KOMU PRIPOROČAM SERUM HYALU B5?

clanak slika

1. Serum Hyalu B5 je primeren za ljudi z normalnim do občutljivim tipom kože, za mlajšo populacijo kakor tudi za starejšo.

2. Po koncu poletja je koža zaradi preobilice sonca dehidrirana. Zato je vlažilni serum na prvem mestu, da ji  vrne vlažnost in prožnost. Zaradi vsebnosti hialuronske kisline ga priporočam vsem, ki jim primanjkuje vlage in imajo izsušeno kožo.

3. Zaradi zmanjšane koncentracije hialuronske kisline v zreli dobi je primeren za kožo, ki se spopada z znaki staranja, saj gladi tanke gube ter koži daje volumen in prožnost.

4. Serum zagotavlja odlične rezultate na koži tudi po estetskih posegih, zmanjšuje draženje kože, pomaga pri njeni obnovi in izboljša učinek samega postopka.

5. Mnogim strankam ni dovolj le negovalna krema za nego obraza, zato je odlično dopolnilo vlažilni serum, ki ga lahko nanesemo pod negovalno kremo 1- do 2-krat dnevno.-

HYALU B5 SERUM
DERMOKOZMETIČNA NEGA PROTI GUBAM IN ZA POLNOST OBČUTLJIVE KOŽE

clanak slika

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke