Zlata pravila

4 dobre navade za pravilno nego vaše kože na soncu

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Articles\INT\v_header_RegleDor_default.jpg

Da bi soncu preprečili ogrožanje vašega zdravja, zaščitite kožo pred sončnimi žarki. 4 navade, da bi se izognili tveganjem.

Rule 1

Izogibajte se izpostavljenosti v urah najmočnejšega sonca

3  Golden rules : in the sun_illu 1

Uporabite zadostno količino zaščitnega izdelka tik pred pričetkom izpostavljanja.

Rule 2

Otrok, mlajših od treh let, ne izpostavljajte neposrednemu soncu.

3  Golden rules : in the sun_illu 2

Če se izpostavljenosti ni mogoče izogniti, je obleka najučinkovitejše sredstvo za zaščito. Po kopanju obrišite vašega otroka z brisačo in mu ponovno nanesite izdelek za zaščito pred soncem. Izdelek mora biti namenjen otrokom in imeti teksturo, ki je odporna na vodo in pesek ter je med nanosom dobro vidna.

Rule 3

Zaščitite se z oblačili, klobukom ali kapo ter sončnimi očali z UV-filtrom.

3  Golden rules : in the sun_illu 3

Vsa oblačila pa ne zagotavljajo enake stopnje zaščite: učinkovitost je odvisna od vrste tkanine. Proizvajalci so razvili posebna oblačila, ki z uporabo različnih tehnik zaustavljajo UV-žarke: zelo gosto stkana vlakna ali tkanina, obdelana s sončnimi filtri. Črna barva zagotavlja večjo zaščito od bele. Zaščita pa se zmanjšuje z vlago.

Rule 4

Nanesite zadostno količino zaščitnega sredstva.

3  Golden rules : in the sun_illu 4

"Bolje dve plasti, kot ena sama." Ne pozabite na ušesa, tilnik in stopala.
Nanos ponovite približno vsaki dve uri, ali po kopanju ali po prekomernemu potenju (kljub vodoodporni formuli). Na voljo je širok spekter tekstur (krema, fluid, gel, mleko za telo, stik), ki ustrezajo potrebam in željam vsakega posameznika. Dokazano je, da si uporabniki raje ponovno nanesejo izdelek, če jim je všeč njegova tekstura, ki spodbuja učinkovito zaščito.

  • Facebook

LA ROCHE-POSAY PRIPOROČA:

Oglejte si vse članke