TOLERIANE ULTRA packshot from Toleriane, by La Roche-Posay
  • Facebook

TOLERIANE ULTRA

Intenzivna pomirjevalna nega.

3337872412486
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Intenzivno in dolgotrajno pomirja vsakodnevne občutke neudobja, ki jih doživljajo osebe z alergično ali netolerantno kožo.

100% hermetična steklenička, 40ml.

TOLERIANE ULTRA packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

Lastnosti

Alergična ali netolerantna koža
Njegova formula je resnična formulacijska mojstrovina: izjemno minimalistična, brezkompromisna in zelo varna. Formula, izluščena do bistva, z minimalno količino sestavin in brez vsakršnih potencialno dražilnih ali alergenih snovi. Ultra minimalistična formula z intenzivno pomirjevalno močjo zahvaljujoč Neurosensinu, aktivni učinkovini, ki ciljano deluje na mehanizme draženja kože. Okrepljeno pomirjevalno delovanje zahvaljujoč novi kombinaciji z naravno pomirjevalno in protidražilno termalno vodo La Roche-Posay. Nekomedogen izdelek. Ultra visoka toleranca. Preizkušeno na netolerantni koži. 0% konzervansov / parabena / dišav / alkohola / barvil / lanolina.

UČINKOVITOST IZDELKA

1. Takojšnje olajšanje: koža je pomirjena in razdraženost ublažena.
2. Dolgotrajno olajšanje po 4 tednih: razdraženosti in pekoči občutki izginejo.
3. Toleranca: formula je preizkušena na koži, občutljivi na več dejavnikov, ki reagira na najmanj dva alergena, navedena v evropskih standardih ter v skladu z edinstvenim protokolom, ki nič ne prepušča naključju: 48-urni nanos pod okluzivnim obližem; dvakrat na dan v razdobju 4 tednov.

Rezultati

Takojšnje in dolgotrajno olajšanje.
Dan za dnem zmanjšuje občutljivost kože in dolgotrajno obnovi njeno udobje.

Nasvet za uporabo

Nanesite po obrazu in vratu zjutraj in zvečer.

Sestavine

Ocen

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ Hvala za to čudovito kremo ”

Poleg Effeclar kreme in Lipikar baume ap+, je toleriane ultra vedno v moji kopalnici. Sem nagnjena alergijami. In se to odraža tudi na mojo kožo obraza. Je zategnjena, ne prenaša vse te dodatke v kremah in reagira zelo, zelo grdo. Toleriane po prvem nanosu takoj navlaži kožo in olajša občuteg zategnjenosti. Po redni uporabi je zategnjenost in razdraženost izginila. Je pa super občutek ko se lahko nasmejete brez da bi vas koža na obrazu zategovala, ali da se zjutraj zbudite z meko in nenadraženo kožo.

Napisal/-a: 

Starost: 40-49 leta

5

“ Pekoča koža obraza ”

2 leti nazaj, me je koža na obrazu pekla in skelela. Po nasvetu vaše predstavnice sem začela obraz čistiti z micelarno vodo, vlažiti s termalno vodo in nanašati TOLERAINE ULTRA. Čez poletje pa koristim kremico TOLERAIN FLUID. Koža se je umirila, več ne peče, vsi meseci pekoče kože, ko sem na njo nanašale vse mogoče kreme, ki niso pomagale, so pozabljeni. Kreme TOLERAIN več ne menjam!! Sedaj za čiščenje uporabljam še Fiziološki gel za čiščenje in dodatno vlažim s Hydreana Legere. Hvala LRP!!!

La Roche-Posayjeva priporočila

Oglejte si vse izdelke v liniji