Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay
  • Facebook
Novo

Serozinc

RAZTOPINA CINKOVEGA SULFATA. ČISTI IN POMIRJA KOŽO.

SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Adstrigentni tonik za mastno in problematično kožo. Pomirja draženje na površini kože. Brez parabenov.

150 ml aerosol

Lastnosti

Primerno za nadraženo kožo, draženje po britju in nepravilnosti na koži.
Adstrigentni tonik za mastno in problematično kožo. Pomirja draženje na površini kože.

Nasvet za uporabo

  • Uporabite ga kot tonik za mastno kožo.
  • Obraz očistite z izdelkom, primernim za mastno kožo, in nato popršite Serozinc.
  • Med pršenjem zaprite oči. Počakajte nekaj minut, da se vpije, morebitni višek pa popivnajte z bombažno blazinico.
  • Nato nanesite še prilagojeno nego za mastno kožo.

Sestavine

Ocen

Napisal/-a: 

Starost: 40-49 leta

5

“ Preseneçenje v steklenčki. ”

Serozonic me je pozitivno presenetil. Delam v okolju kjer na mojo kožo precej vplivajo vremenske spremembe. Moja koža je tako izpostavljena vsem letnim časom (soncu, vetru, mrazu, dežju, snegu....) in posledica vsega je nezdrav videz kože. Zaradi narave dela mora moj obraz vedno biti brezhiben in urejen. (Naličen, sijoč...)Dolgo sem iskala izdelek, ki bi mi pomagal do zdravega in prijetnega videza moje kože. Ko sem v roke prejela Serozonic sem sicer bila skeptična ampak po enotedenski uporabi sem ugotovila, da prazaprav deluje. Prava osvežitev za mojo kožo. Nič več mastnega videza, razširjenih por, puste kože brez sijaja. Pa še moj makeup je precej bolj obstojen. Spremeba je vidna in veseli me da vam je uspelo ustvariti tako dober izdelek. Hvala...

Napisal/-a: 

Starost: 18-24 leta

5

“ Odlična rešitev za lepšo kožo obraza ”

Serozinc je izdelek, ki na enostaven način učinkovito poskrbi za lepšo kožo obraza. Po njegovi uporabi je moja koža mehkejša, gladka na otip, opaznih je manj nečistoč, zame najbolj pomembno pa je, da uspešno odpravlja masten videz kože in poskrbi za uravnovešeno izločanje sebuma. V kombinaciji z Effaclar Duo (+) je moja koža ravno prav navlažena, hkrati pa je odpravljen videz sijoče kože, kar je še posebej pomembno takrat, ko po nanosu negovalnih izdelkov nadaljujem z nanosom make-upa, ki je zahvaljujoč Serozincu obstojnejši in lepšega izgleda čez cel dan.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Osvežilno in prijetno ”

Prsilo je ucinkovito, osvezujoce in brez vonja. Po vecernem ciscenju obraza si razprsim serozinc po obrazu in kozo osvezi in kar mi je najpomembnejse je brez vonja.

Napisal/-a: 

Starost: 25-34 leta

5

“ Odlične izdelek za lepo kožo ”

Imam problematično kožo in z vsakodnevno uporabo Serozinca se mi je stanje kože zelo izboljšalo. Po umivanju obraza popršim Serozinc, kateri je zelo prijeten in osveži kožo. Koža ni mastna ampak prijetno poživljena in mehka. T predel je občutno manj svetleč in masten. Pore so zmanjšane. Mi je super podlaga za puder. Z izdelkom sem zelo zadovoljna in ga definitivno priporočam vsem, ki imajo mastno kožo oz. nepravilnosti na koži. Priporočam! :)

Napisal/-a: 

Starost: 25-34 leta

5

“ Najboljši izdelek za mastno kožo ”

Ta izdelek mi je resnično všeč. Hitro odstranjuje mozoljčke in mastno kožo, vendar kože ne izsuši. Dolgo sem iskala tak izdelek in končno sem ga našla. :)