Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay
  • Facebook
Novo

Serozinc

RAZTOPINA CINKOVEGA SULFATA. ČISTI IN POMIRJA KOŽO.

Adstrigentni tonik za mastno in problematično kožo. Pomirja draženje na površini kože. Brez parabenov.

150 ml aerosol

Lastnosti

Primerno za nadraženo kožo, draženje po britju in nepravilnosti na koži.
Adstrigentni tonik za mastno in problematično kožo. Pomirja draženje na površini kože.

Nasvet za uporabo

  • Uporabite ga kot tonik za mastno kožo.
  • Obraz očistite z izdelkom, primernim za mastno kožo, in nato popršite Serozinc.
  • Med pršenjem zaprite oči. Počakajte nekaj minut, da se vpije, morebitni višek pa popivnajte z bombažno blazinico.
  • Nato nanesite še prilagojeno nego za mastno kožo.

Sestavine

Ocen

Napisal/-a: 

Starost: 25-34 leta

5

“ Odlične izdelek za lepo kožo ”

Imam problematično kožo in z vsakodnevno uporabo Serozinca se mi je stanje kože zelo izboljšalo. Po umivanju obraza popršim Serozinc, kateri je zelo prijeten in osveži kožo. Koža ni mastna ampak prijetno poživljena in mehka. T predel je občutno manj svetleč in masten. Pore so zmanjšane. Mi je super podlaga za puder. Z izdelkom sem zelo zadovoljna in ga definitivno priporočam vsem, ki imajo mastno kožo oz. nepravilnosti na koži. Priporočam! :)

Napisal/-a: 

Starost: 25-34 leta

5

“ Najboljši izdelek za mastno kožo ”

Ta izdelek mi je resnično všeč. Hitro odstranjuje mozoljčke in mastno kožo, vendar kože ne izsuši. Dolgo sem iskala tak izdelek in končno sem ga našla. :)

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ Za zahvalno kožo ”

Vedno ko na trg ride nekaj novega iz La Roche kuhne, sem neučkana kot mali otrok da preizkusim novi izdelek. Tako sem se počutila ko sem na fb strani zasledila da bodo na trg dali tonik v sprejo za mastno kožo. Vedla sem da ga morem imeti takoj. In tako kot vse me je izdelek navdušio. Po 15 dni redne uporabe je občutno manj leska na obrazu, koža je pomirjena in sproščena. Všeč mi je občutek ko pritisnem na razpršilec in osvežilna "prha" padne na obraz. Še boljši občutek je da se vse na licu takoj posuši, in upije vso masnočo. Po njem se lahko naličim in ko sem v žurbi in nemam preveč časa da čakam da se izdelek " prime ". Super je tudi to da ni pekočeg občutka , katerega veliko tonikov pusti na koži. Sem parkrat pozabila zapreti oči in nič niso pekle in solzile. Moj mož ga je parkrat uporabio po britju namesto aftershavea in kaže da mu je všeč ker ni pekočeg občutka in da po uporabi ko opipa obraz, je kot koža naše dveletnice... Zagotovo to bo izdelek kateri bo redno v moji dnevni rutini... In moževi tudi...

Napisal/-a: 

Starost: 45-54 leta

5

“ Serozinc je krasna nežna vlažilna meglica ”

Serozinc je krasna nežna vlažilna meglica za mojo mešano kožo z mastno T cono in povečanimi porami. Obožujem meglico, ki se nežno razprši iz stekleničke. Raztopina je sestavljena iz francoske termalne vode, kateri je dodan cinkov sulfat in sol. Je popolnoma brez vonja, okus pa je malo slan, to vem ker mi je prišla raztopina na ustnice in sem okusila nežno slanost. Uporabljam ga kot toner po čiščenju kože zjutraj in zvečer in tudi za utrjevanje ličil. Absorbira se zelo hitro. V času uporabe sem opazila, da imam bistveno manjše pore, koža je navlažena, neprijetnega leska T cone pa skoraj ni več. Ko sem si ga napršila prvič, sem pomislila, saj to je navadna voda in ne bo nič od njega a sem že po drugem dnevu opazila njegov učinek na mojo kožo, ki je bila pomirjena in bolj sveža. Izdelek mi bo prišel prav tudi v poletnih dneh za osvežitev obraza. Izdelek bom še kupila, ker mi je všeč.

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ super pomiri kožo in je ne izsuši ”

Razpršilo uporabljam v kombinaciji z drugimi Efaclar izdelki (micelarna, gel za ćiščenje, BB krema) in je odličen za pomiritev kože, predvsem je ne izsuši, hitro se posuši in skrbi za zmanjšanje leska. Uporabljam ga zjutraj po čiščenju in pred nanosom ličil.