Lipikar Syndet AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay
  • Facebook
Novo

Lipikar Syndet AP+

Izjemno nežna formula za umivanje telesa
Brez mila. Brez dišav. Brez parabenov.

3 337 875 537 308
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Izdelek za umivanje telesa, ki ga koža zlahka prenaša, brez mila, dišav in parabena.
Pomaga obnoviti kožno pregrado in ponovno vzpostaviti ravnovesje kožnega mikrobioma.

400 ml dozirnik in 200 ml tuba, ki omogoča enostavno iztiskanje izdelka

Lipikar Syndet AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

Lastnosti

Izdelek za umivanje telesa, ki je primeren za dojenčke, otroke in odrasle z zelo suho kožo.
Primeren je tudi za:

  • Občutljivo, zelo suho, razdraženo in k srbenju nagnjeno kožo, ki vodi do praskanja.
  • Kožo, ki je nagnjena k atopiji.
  • Dojenčkovo lasišče in odpravljanje temenic pri dojenčkih.


Izjemno nežna formula za umivanje telesa, obogatena s karitejevim maslom in niacinamidom, skupaj z novo in ekskluzivno patentirano učinkovino Aqua Posae Filiformis deluje na odločilne dejavnike k atopiji nagnjene kože.
Brez mila, dišav in parabena.

Učinkovitost izdelka

85% potrošnikov meni da izdelek pusti občutek nahranjene kože, in ima učinek povrnitve lipidov*
* uporabniški test , osebe s suho in občutljivo kožo, nagnjeno k atopiji, po 4 tednih uporabe.

Rezultati

V trenutku pomiri kožo.
Krepi kožno pregrado.
Pomaga vzdrževati ravnovesje mikrobioma.

Nasvet za uporabo

Iztisnite majhno količino izdelka LIPIKAR SYNDET AP+ v svojo dlan. Nanesite na mokro kožo.
Nežno vmasirajte. Sperite z vodo. Ne draži oči.

Sestavine

Ocen

Napisal/-a: 

Starost: 40-49 leta

5

“ Very good for sensitive skin ”

Lipikar Syndet AP+ does not dry up the skin. It is very good especially for my husband who has sensitive skin. My 4 year-old daughter also uses and likes it saying that it smells good :) I personally like it because of its mild feel on the skin and its mild scent. We all in the family recommend it, a very good alternative to soap.

Napisal/-a: 

Starost: 45-54 leta

5

“ Čudovit nežen izdelek za celotno telo ”

Ko sem prvič uporabila Lipikar Syndet AP+ za umivanje obraza, kot drugi izdelek, po čiščenju z oljem, sem bila prijetno presenečena nad njegovo učinkovitostjo in nežnostjo. Olje za čiščenje in skrite ostanke ličil mi je odstranil z lahkoto. Čeprav mi je izdelek po nesreči zašel v oko, me ni oko prav nič peklo ali bilo rdečo. Lipikar Syndet AP+ sem uporabila tudi pri tuširanju celega telesa, čeprav moja koža ni vzdražena ali nagnjena k srbečici in je nalogo opravil odlično. Zato vem da bo Lipikar Syndet AP+ moja prva izbira pri pojavu kakšnih težav in preobčutljivostjo na telesu. Izdelek bi priporočila vsem saj je vsestransko uporaben in prijeten za uporabo.

Napisal/-a: 

Starost: 45-54 leta

5

“ Prijeten nežen gel za umivanje kože na telesu in obrazu. ”

Čeprav je prvotno Lipikar Syndet AP+ namenjen koži telesa, sem ga sama najprej preizkusila na koži obraza za odstranjevanje ličil, kot drugi izdelek za čiščenje po uporabi olja. Lipikar Syndet AP+mi je lepo odstranil vsako sled ličil in olja iz obraza, obraz pa ni bil po uporabi niti malo izsušen ampak je bil občutek zelo prijeten. Izdelek ni dražilen za oko, kar sem preizkusila, ko mi je zašel tam kamor ne bi smel. Uporabljala sem ga tudi pod tušem za kožo celega telesa in je dobro opravil svoje delo. Na srečo nimam problematične izsušene kože, ki bi mi povzročala srbečico ali bila kakorkoli vzdražena a vem kaj bom storila v primeru da me to doleti. Takrat bo Lipikar Syndet AP+ moja prva izbira. Izdelek bi priporočila vsem, saj nežnega, koži prijaznega čistila ni nikoli preveč.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Super gel za umivanje ”

Lipikar Syndet AP+ uporabljam pri kopanju 3 letnega sina, ki se že od rojstva srečuje s težavami, povezanimi z atopijskim dermatitisom. Ta gel je res super, pomiri razdraženo kožo, jo navlaži in v kombinaciji z mlekom za telo, iz iste linije izdelkov, nam izredno pomaga! Iskreno povedano, noben izdelek nam ni pomagal tako kot nam pomagajo Lipikar izdelki! Zelo sem vesela, da sem jih odkrila! Priporočam vsem, ki se srečujete s suho kožo, predvsem pri malčkih, saj vsi vemo, kako težko je najti primerne in predvsem varne izdelke za občutljivo kožo naših majhnih otrok.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Lipikar Syndet AP+ ”

Odlicna nega za mojo kozo nagnjena k atopijskim dermatitisom.Kozo po kopanju naredi mehko in nezno,brez rdecice in srbenja.