Lipikar Baume AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay
  • Facebook

Lipikar Baume AP+

Balzam, ki koži vrača lipide
PROTI RAZDRAŽENOSTI. PROTI SRBEČICI.
Brez dišav, brez parabenov.
Zelo suha koža, razdražena koža in koža, ki je nagnjena koža k atopiji.
Dojenčki, otroci in odrasli.

3337872418587 / 3337872418570
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Takoj pomiri kožo.
Pripomore k redkejšemu pojavljanju izbruhov izjemno suhe kože.

Pumpica  400 ml ali tuba  200 ml

Lipikar Baume AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

Lastnosti

Izjemno suha koža pri dojenčkih, otrocih in odraslih.
Primerna tudi za občutljivo, zelo suho, razdraženo in kožo nagnjeno k srbečici, ki posledično povzroča praskanje.
Primerna tudi za kožo, nagnjeno k atopiji in alergijam.
Inovacije na podlagi 25 let raziskav:

LIPIKAR BAUME AP+ z Aqua Posae Filiformis, novo aktivno učinkovino, ki pomaga delovati na odločilne dejavnike pri koži, nagnjeni k atopiji:

• ponovna vzpostavitev in uravnoteženje kožnega mikrobioma.
• obnovitev in ohranjanje zaščitne pregrade kože.


Vse skupaj v formuli, obogateni z:
• niacinamidom in 
karitejevim maslom (20%);
in razviti na osnovi najmanjšega števila sestavin, izbranih zaradi svoje učinkovitosti in varnosti.
Brez dišav, brez parabenov.

NOVA TEKSTURA: hitro vpijajoča za preprosto in pospešeno dnevno uporabo. Ni ne mastna ne lepljiva.

Učinkovitost izdelka

  • Dvakrat nižje tveganje ponovitve faze izbruha.*
*Klinična študija, 94 oseb s suho kožo, nagnjeno k atopiji, starih od 6 mesecev dalje. Ocena po 4 tednih vsakodnevne uporabe balzama Lipikar Baume AP+ v primerjavi z drugimi emolienti.

Rezultati

Poleg takojšnje pomiritve LIPIKAR BAUME AP+ pripomore k redkejšemu pojavljanju izbruhov izjemno suhe kože.

Nasvet za uporabo

Nanesite enkrat dnevno pri zelo suhi in razdraženi koži na obrazu in/ali telesu, ki jo predhodno očistite z nežnim sredstvom brez mila, kot je Lipikar Syndet.


Nanesite enkrat dnevno pri zelo suhi in razdraženi koži na obrazu in/ali telesu, ki jo predhodno očistite z nežnim sredstvom brez mila, kot je Lipikar Syndet.

Sestavine

Ocen

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ Za vesele otroke ”

Lipikar baume ap+ sem začela uporabljati za mojo pikico takoj po rojstvu in sem nadaljevala vse do zdaj. Dve leti sem zvesta izdelku kateri kožo mojega otroka navlaži in prepreči suhe pikice in rdečico kateri je nagnjena. Mislim da ravno zaradi lipikara nismo nikoli imali rdečo ritko in težave z izpuščaji. Pomembno mi je to da ima lahko teksturo ki se brzo vpije v kožo in hkrati lahko z njo masiramo otroka. In v nadaljevanju bom zvesta balzamu kateri je počutje kože mojega otroka številka ena.

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ Boj s spuščajčki po britju ”

Omenjeni izdelek sem preiskusila po britju po nasvetu dermatologinje. Namreč na območju bikini, se mi po britju ustvarijo mali spuščajčki, ki tako bolijo, a obenem srbijo. Takoj po britju ni še tako hudo, a naslednji dan in potem še naslednji, je pa že hudo. Če bi mi govorili, ne bi verjela dokler nisem sama izprobala. Takoj po britju sem se namazala in ni nič srbelo/bolelo...ne isti dan, ne naslednji dan in ne še naslednji dan...pa še namazala se nisem vsak dan...neverjeten izdelek! Mislim, da ga je potrebno preiskusit, če imate podobne težave.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Top krema ”

Ze pri prvi uporabi je moja koza postala bolj mehka in nezna brez srbenja in rdecice.Tudi hcerki je pomagala za atopijo ki je popolnoma izginila od uporabe lipikarja.Res jo priporocam vsema ki imajo probleme s suho kozo.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Najboljša izbira pri atopijskem dermatitisu. ”

Sin ima atopijski dermatitis in že štiri leta redno uporabljamo balzam Lipikar Baume AP+. Pred Lipikarjem smo preizkusili kar nekaj krem različnih proizvajalcev, ki so namenjeni negi atopijske kože, vendar mu ni nobena pomagala. Lipikar RES POMAGA, saj zelo navlaži in neguje kožo ter preprečuje srbečico. Uporabljam jo tudi pri hčeri že od rojstva dalje in do sedaj še ni imela nobenih problemov z izsušeno kožo. Lipikar Baume AP+ je najboljša izbira! Lep pozdrav, Nina

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ lIPIKAR DRUžINA ”

Zvesti potrošniki La Roche-Posay, naša vsakdajna nega za kopanje Lipikar Syndet po kopanju Lipikar Baume, smo začeli samo z uzorcke še po par krat mazanje in umivanje koža od dojenčka je postala mehka, ni bila več suha , občutno se je navlažnila, koža je bila obnovljena , Lipikar Baume je prekinil te izbruhe na rdečice ki smo jih imeli po vsako kopanje , zdaj naš malček uživa v kopanju in po kopanje doovoli da ga mažemo ker ga nič ne peče, res proporočam te enkratne izdelke za vsak dojenček , naj vsaka mamica poskusi, uzorčke dajejo v vsako lekarno, še po uzorčke boste zapazili razliko , mi smo jo in več je ne bomo menjali , #Lipikar #LaRochePosay pa še mamica si občasno da Baume pod šminko

La Roche-Posayjeva priporočila

Oglejte si vse izdelke v liniji
TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY packshot from Termalna voda, by La Roche-Posay