Lipikar Baume AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay
  • Facebook

Lipikar Baume AP+

Balzam, ki koži vrača lipide
PROTI RAZDRAŽENOSTI. PROTI SRBEČICI.
Brez dišav, brez parabenov.
Zelo suha koža, razdražena koža in koža, ki je nagnjena koža k atopiji.
Dojenčki, otroci in odrasli.

3337872418587 / 3337872418570
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Takoj pomiri kožo.
Pripomore k redkejšemu pojavljanju izbruhov izjemno suhe kože.

Pumpica  400 ml ali tuba  200 ml

Lipikar Baume AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

Lastnosti

Izjemno suha koža pri dojenčkih, otrocih in odraslih.
Primerna tudi za občutljivo, zelo suho, razdraženo in kožo nagnjeno k srbečici, ki posledično povzroča praskanje.
Primerna tudi za kožo, nagnjeno k atopiji in alergijam.
Lipikar Baume AP+ v trenutku pomiri kožo, ki je nagnjena k atopijskemu ekcemu, ter izredno suho kožo. Ob vsakodnevni uporabi zmanjšuje pogostost izbruhov močne suhosti. Močna suhost kože pri novorojenčkih, dojenčkih, otrocih in odraslih. Občutljiva in zelo suha koža, ki je nagnjena srbenju. Primerno za kožo, ki je nagnjena k atopijskemu ekcemu in alergijam (kontaktni alergeni iz standardnega evropskega testa za ugotavljanje alergije na koži). Primerno tudi za novorojenčke. Brez dišav. La Roche-Posayjeva raziskava je pokazala, da ni dovolj preprosto obnoviti zaščitne pregrade kože, da bi trajno pomirili kožo, ki je nagnjena k atopijskemu ekcemu. Potrebno je tudi ponovno uravnotežiti njen mikrobiom, populacijo mikroorganizmov, ki so prisotni na površini kože. Če ta ostane neuravnotežen, čeprav je kožna pregrada ponovno vzpostavljena, se bodo napadi močne suhosti, draženja in srbenja stalno ponavljali.

LIPIKAR BAUME AP+ z ekskluzivno patentirano aktivno sestavino Aqua Posae Filiformis deluje na dva odločilna dejavnika kože, ki je nagnjena k atopijskemu dermatitisu.
- Ponovno vzpostavi in stabilizira ravnovesje mikrobioma.
- Obnovi in ohranja kožno pregrado.
Vse to v formuli, koncentrirani z Niacinamidom in karitejevim maslom (20 %) ter razviti z uporabo minimalnega števila sestavin, izbranih zaradi svoje učinkovitosti in varnosti.

UČINKOVITOST IZDELKA

  • Dvakrat nižje tveganje ponovitve faze izbruha.*
*Klinična študija, 94 oseb s suho kožo, nagnjeno k atopiji, starih od 6 mesecev dalje. Ocena po 4 tednih vsakodnevne uporabe balzama Lipikar Baume AP+ v primerjavi z drugimi emolienti.

Rezultati

V trenutku pomiri kožo. 24-urna učinkovitost proti praskanju. 48-urno vlaženje. Obnovi kožno pregrado.
Uravnoteži mikrobiom kože ter zmanjša pogostost izbruhov močne suhosti.
Izbruh se ni ponovil pri 82 % bolnikov, ki so en mesec uporabljali nego Baume AP+, v primerjavi s samo 26 % oseb, ki so uporabljale običajno nego. Ekskluzivna patentirana sestavina, ki deluje na dejavnike, odgovorne za izjemno suho kožo, ter zmanjša pogostost izbruhov močne suhosti. Protivnetna aktivna sestavina. Pomirja občutke srbenja ter spodbuja sintezo lipidov v koži. Primerno za kožo, ki je nagnjena k atopiji. Karitejevo maslo je ključna sestavina v vseh formulah izdelkov Lipikar, ki je znana po svojih sposobnostih obnavljanja hidrolipidnega sloja kože z lipidi, podobnimi kožnim.

Nasvet za uporabo

Nanesite enkrat dnevno pri zelo suhi in razdraženi koži na obrazu in/ali telesu, ki jo predhodno očistite z nežnim sredstvom brez mila, kot je Lipikar Syndet.
Za pomiritev srbenja in suhosti čez dan uporabite LIPIKAR STICK AP+.

Nanesite enkrat dnevno pri zelo suhi in razdraženi koži na obrazu in/ali telesu, ki jo predhodno očistite z nežnim sredstvom brez mila, kot je Lipikar Syndet.

Sestavine

Ocen

Napisal/-a: 

Starost: 18-24 leta

5

“ Dan je sedaj lepši in manj srbeč ”

Ko sem nekaj časa nazaj zasledila izdelka Lipikar Baume AP+ in Lipikar Syndet AP+ sem ju preprosto morala imeti. Obe z nečakinjo imava atopijski dermatitis zato nisem niti dvakrat pomislila preden sem ju kupila. Baume AP+ tako lepo navlaži kožo in pomiri srbenje, da sem na svoje izbruhe AD že skoraj pozabila. Ena bolj atraktivnih zadev pri tem izdelku pa je tudi ta, da ne pušča tistega groznega mastnega občutka, saj se hitro vpije. Noro zadovoljna z izdelkom. Tudi koža moje nečakinje je sedaj bolj nežna in ni več tako suha kot prej.

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ super ”

Ze pri prvi uporabi je moja koza postala bolj mehka in nezna brez srbenja in rdecice.Tudi hcerki je pomagala

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Super krema za suho, srbečo kožo ”

Po uporabi Lipikar Baume AP+ vzorčka je bila dojenčkova zelo suha koža občutno in vidno navlažena, tudi srbečica je prenehala. Pirporočam uporabo, še posebno v hladnih mesecih.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Odlično za atopijski dermatitis ”

Prava pomoč pri suhi in atopijski koži dojenčkov

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Resnično pomaga! ”

Do sedaj sem Lipikar Baume AP+ uporabljala zase občasno, predvsem v zimskih mesecih, ko je koža telesa bolj izsušena. Všeč mi je bila lahka tekstura, hitro vpijanje in dobro vlaženje kože. Že dobra dva meseca pa ga vsakodnevno uporabljam pri mojem sinu. Težave s kožo so se pričele po tretjem mesecu starosti, najprej s suho luskavo kožo lasišča in obraza ter parimi otočki suhe kože po nogicah. Seveda se je stanje močno poslabšalo že ob prvi virozi, dodatno se je pojavila še rdečina obraza in grd ekcem po obeh rokah. Spremembe so ga več kot očitno tudi srbele, saj se je po koži lasišča in obraza popraskal do krvi. Ponovno sem se zatekla k izdelkom La Roche Posay in po dveh mesecih redne uporabe lahko napišem le pohvale. Med kopanjem kombiniramo Lipikar Huile Lavante in Lipikar Syndet AP+, nato pa kožo namažemo z Lipikar Baume AP+. Koža lasišča in obraza se je popolnoma popravila, je mehka in navlažena, brez izpuščajev in sprememb, po koži rok in nog pa so se spremembe precej umirile, manj so pordele in manj izražene, prav tako koža ni več suha in je ustrezno navlažena. Hvala vam za še en izdelek, ki nas je prepričal!

La Roche-Posayjeva priporočila

Oglejte si vse izdelke v liniji
TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY packshot from Termalna voda, by La Roche-Posay