Anthelios dermo-pediatrics  SPF 50+  Mleko  ZA OBČUTLJIVO KOŽO DOJENČKOV packshot from Anthelios, by La Roche-Posay
  • Facebook

Anthelios dermo-pediatrics
SPF 50+
Mleko
ZA OBČUTLJIVO KOŽO DOJENČKOV

POSREDNO IZPOSTAVLJANJE SONCU Zelo visoka zaščita za obraz in telo dojenčkov.

3337872419904
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Posebej formulirano za zaščito obraza in telesa dojenčkov.

50 ml steklenička s pumpico

Lastnosti

Občutljiva ali k atopiji nagnjena koža dojenčkov. Obraz in telo. Posredno izpostavljanje soncu. Za uporabo od 6. meseca starosti.
Nova formula, posebej oblikovana za dojenčke. Optimalna UVB zaščita SPF 50+ in UVA zaščita, ki sta strožji od evropskih priporočil (v zvezi z zaščito pred soncem), zahvaljujoč patentiranemu in fotostabilnemu filtrirnemu sistemu. Formula v skladu s kožo dojenčkov: razvita z uporabo ravno pravšnjih odmerkov sestavin, ki so skrbno izbrane zaradi svoje varnosti. Obogatena z naravno pridobljenim karitejevim maslom, ki vlaži in pomirja kožo ter krepi njeno zaščitno pregrado. Nežna in prijetna žametna tekstura.  Hipoalergeno. Preizkušeno pod nadzorom dermatologov in pediatrov.

Nasvet za uporabo

Dojenčkov in otrok ne izpostavljajte neposrednemu soncu. Dobro jih zaščitite s kapo, majico in sončnimi očali. Tudi posredno izpostavljanje soncu je lahko nevarno. Zaščitna sredstva ne zagotavljajo 100-odstotne zaščite. Izdelek nanesite tik pred odhodom od doma na nepokrite dele telesa dojenčka. Nanos izdelka ponavljajte pogosto in v bogati količini, da ohranite zaščito, še posebej po znojenju. Izogibajte se področja okrog oči. V primeru stika z očmi, nemudoma in temeljito sperite z vodo.  Izogibajte se stika s tkaninami.

Sestavine