• Vstopna stran>
  • Anthelios>
  • Anthelios SPF 50 Blur krema za obraz z učinkom optičnega glajenja polti ZA POENOTENJE KOŽE  Doré
Anthelios  SPF 50  Blur krema za obraz z učinkom optičnega glajenja polti  ZA POENOTENJE KOŽE    Doré packshot from Anthelios, by La Roche-Posay
  • Facebook

Anthelios
SPF 50
Blur krema za obraz z učinkom optičnega glajenja polti
ZA POENOTENJE KOŽE 
Doré

Zelo visoka zaščita kože obraza

3337872419959
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Koža, ki je občutljiva na sonce. Vsakodnevna uporaba. Brez dišav. Brez parabena.

40 ml tuba. Doré

Lastnosti

Občutljivi tipi kože. Normalno izpostavljanje soncu. Vsakodnevna uporaba.
Optimalna UVB zaščita SPF 50 in UVA zaščita, ki sta strožji od evropskih priporočil (v zvezi z zaščito pred soncem), zahvaljujoč patentiranim filtrom, obogatenim s sestavino Mexoryl XL® – fotostabilnim filtrom za zaščito kože pred soncem. Preizkušeno pod dermatološkim nadzorom. Nekomedogeno.

Rezultati

Inovacija za optično glajenje teksture. Inovativna tekstura pene, ki se v trenutku vpije v kožo in blaži napake, gladi nepravilnosti ter naravno izravnava polt. Žameten učinek.

Nasvet za uporabo

Prekomerno izpostavljanje soncu je nevarno. Dojenčkov in otrok ne izpostavljajte neposrednemu soncu. Soncu se ne izpostavljajte predolgo, niti z zaščitnimi sredstvi, ker ne zagotavljajo 100-odstotne zaščite. Zaščitno sredstvo nanesite tik pred izpostavljanjem soncu. Nanos izdelka ponavljajte pogosto in v bogati količini, da ohranite zaščito, še posebej po plavanju, znojenju ali brisanju z brisačo. Izogibajte se področja okrog oči. V primeru stika z očmi, nemudoma in temeljito sperite z vodo. Izogibajte se stika s tkaninami.

Sestavine