Lipikar Syndet AP+

Izjemno nežna formula za umivanje telesa
Brez mila. Brez dišav. Brez parabenov.

3 337 875 537 308
Oglejte si podrobnosti o izdelku
Lipikar Syndet AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

Napisal/-a: 

Starost: 40-49 leta

5

“ Very good for sensitive skin ”

Lipikar Syndet AP+ does not dry up the skin. It is very good especially for my husband who has sensitive skin. My 4 year-old daughter also uses and likes it saying that it smells good :) I personally like it because of its mild feel on the skin and its mild scent. We all in the family recommend it, a very good alternative to soap.

Napisal/-a: 

Starost: 45-54 leta

5

“ Čudovit nežen izdelek za celotno telo ”

Ko sem prvič uporabila Lipikar Syndet AP+ za umivanje obraza, kot drugi izdelek, po čiščenju z oljem, sem bila prijetno presenečena nad njegovo učinkovitostjo in nežnostjo. Olje za čiščenje in skrite ostanke ličil mi je odstranil z lahkoto. Čeprav mi je izdelek po nesreči zašel v oko, me ni oko prav nič peklo ali bilo rdečo. Lipikar Syndet AP+ sem uporabila tudi pri tuširanju celega telesa, čeprav moja koža ni vzdražena ali nagnjena k srbečici in je nalogo opravil odlično. Zato vem da bo Lipikar Syndet AP+ moja prva izbira pri pojavu kakšnih težav in preobčutljivostjo na telesu. Izdelek bi priporočila vsem saj je vsestransko uporaben in prijeten za uporabo.

Napisal/-a: 

Starost: 45-54 leta

5

“ Prijeten nežen gel za umivanje kože na telesu in obrazu. ”

Čeprav je prvotno Lipikar Syndet AP+ namenjen koži telesa, sem ga sama najprej preizkusila na koži obraza za odstranjevanje ličil, kot drugi izdelek za čiščenje po uporabi olja. Lipikar Syndet AP+mi je lepo odstranil vsako sled ličil in olja iz obraza, obraz pa ni bil po uporabi niti malo izsušen ampak je bil občutek zelo prijeten. Izdelek ni dražilen za oko, kar sem preizkusila, ko mi je zašel tam kamor ne bi smel. Uporabljala sem ga tudi pod tušem za kožo celega telesa in je dobro opravil svoje delo. Na srečo nimam problematične izsušene kože, ki bi mi povzročala srbečico ali bila kakorkoli vzdražena a vem kaj bom storila v primeru da me to doleti. Takrat bo Lipikar Syndet AP+ moja prva izbira. Izdelek bi priporočila vsem, saj nežnega, koži prijaznega čistila ni nikoli preveč.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Super gel za umivanje ”

Lipikar Syndet AP+ uporabljam pri kopanju 3 letnega sina, ki se že od rojstva srečuje s težavami, povezanimi z atopijskim dermatitisom. Ta gel je res super, pomiri razdraženo kožo, jo navlaži in v kombinaciji z mlekom za telo, iz iste linije izdelkov, nam izredno pomaga! Iskreno povedano, noben izdelek nam ni pomagal tako kot nam pomagajo Lipikar izdelki! Zelo sem vesela, da sem jih odkrila! Priporočam vsem, ki se srečujete s suho kožo, predvsem pri malčkih, saj vsi vemo, kako težko je najti primerne in predvsem varne izdelke za občutljivo kožo naših majhnih otrok.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ Lipikar Syndet AP+ ”

Odlicna nega za mojo kozo nagnjena k atopijskim dermatitisom.Kozo po kopanju naredi mehko in nezno,brez rdecice in srbenja.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

5

“ prisežem na LIPIKAR ”

Zvesti potrošniki La Roche-Posay, naša vsakdajna nega za kopanje Lipikar Syndet po kopanju Lipikar Baume, smo začeli samo z uzorcke še po par krat mazanje in umivanje koža od dojenčka je postala mehka, ni bila več suha , občutno se je navlažnila, koža je bila obnovljena , Lipikar Baume je prekinil te izbruhe na rdečice ki smo jih imeli po vsako kopanje , zdaj naš malček uživa v kopanju in po kopanje doovoli da ga mažemo ker ga nič ne peče, res proporočam te enkratne izdelke za vsak dojenček , naj vsaka mamica poskusi, uzorčke dajejo v vsako lekarno, še po uzorčke boste zapazili razliko , mi smo jo in več je ne bomo menjali , #Lipikar #LaRochePosay pa še mamica si občasno da Baume pod šminko