Lipikar Stick AP+

Stik proti srbenju. Proti draženju. Proti praskanju.
Koža, ki je nagnjena k atopiji. Dojenčki, otroci in odrasli.

3337875566254
Oglejte si podrobnosti o izdelku
Lipikar Stick AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

4

“ Hitra rešitev proti srbenju ”

Izdelek nam se že od začetka zdel zanimiv in tudi moj 7-letni sin pove, da se je ob uporabi počutil dobro. Hitro se je navadil nanj in z veseljem ga je uporabljal. Vsakič ko ga je prijelo, da bi se popraskal, smo ga hitro spomnili na stik. Mislim, da je izdelek zelo priročen, prijeten in ugoden. Pri kremah je pač tako, da so mastne še druge stvari zaradi mazanja. Stick je pa enostaven za nanašanje in obenem deluje blagodejno na suho, razdraženo in srbečo kožo. Priporočam vsem, ki imajo težave z atopično kožo.

Napisal/-a: 

Starost: 30-39 leta

4

“ Učinkovit in priročen ”

Z izdelkom smo zadovoljni. Uporabljal ga je otrok, ki je atopik. Nanos je enostaven, zelo priročno je tudi, ker je majhen in ga lahko nosimo s seboj. Največja prednost pa je, da ga otrok lahko nanese sam in mu je tudi zanimivo- se zamoti in vsaj malo odmisli srbečico. Zmanjšalo je srbečico in navlažilo kožo.

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ preprosta uporaba in hiter učinek ”

Lipikar Stick je v izjemno praktični embalaži. Spremljal nas je povsod. Uporabljali smo ga ob različnih priložnostih čez dan. Stick je prvi izdelek, ki ga je 7-letna hči uporabljala samostojno in brez težav ter negodovanja. Nanašali smo ga, ko je imela izrazito suho kožo ali srbečico. Verjetno ji je zelo odgovarjala embalaža, saj pri nanašanju ni imela mastnih dlani. Ugotovila je tudi, da je po nanosu nič ne peče ali skeli. Po nanosu rdečica ne izgine. Z izdelkom smo bili zadovoljni zaradi praktičnosti, ker izdelek po nanosu ne daje občutek zbadanja ali nelagodja, pomiri kožo, za kratek čas izgine suha koža.

La Roche-Posayjeva priporočila

Oglejte si vse izdelke v liniji