EFFACLAR DUO[+]

Korektivna nega proti nepravilnostim, ki odmašuje pore in preprečuje nastanek rdečih in rjavih lis na koži.

3337872414084
Oglejte si podrobnosti o izdelku
EFFACLAR DUO[+]  packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ Stop mozolji ”

Effeclar duo + je prvi La roche izdelek katerega sam kupila. Obcasno moj obraz dobi podnajemnike in imam vec mozoljev kot las. In mi je v lekarni prodajalka savetovala effeclar. Od prve uporabe, leta in leta nazaj pa do danes je to edini izdelek kateri je vedno v moji kozmeticni torbici. Zdaj je so mozolji le retko na mojemu obrazu, ampak sem zvesta kremi ki me je resila. Vsec mi je da je brez vonja, da se hitro vpije in najbolj vsec da je odpravila mozolje. Ko je moj brat vido ucinek, je tudi on zaceo uporabljati in je tudi on zelo zadovoljen.

Napisal/-a: 

Starost: 25-34 leta

5

“ Obožujem ”

Kot je napisala predhodnica - edini izdelek, ki mi odpravi mozolje. Kremo sem preizkusila po nasvetu kolegice, ki je prav tako trdila da ji pomaga zgolj ta izdelek. Res je :) Pred tem sem sicer uporabljala že več izdelkov drugih proizvajalcev s salicilno kislino, vendar noben ni učinkoval kot tale - očitno je kombinacija vseh sestavin v Effaclar duu zame idealna.

Napisal/-a: 

Starost: 25-34 leta

5

“ Koža je prerojena ”

Ta izdelek uporabljam že leta. Prvič sem ga kupila zaradi mozoljčkov. Nato pa se je izkazal tudi pri bledenju madežev, ki jih pustijo mozoljčki, koža je vsak dan bolj gladka in pore čistejše. Vsekakor priporočam ne samo tistim, ki imajo težave z mozoljčki, ker kožo zgladi in posvetli. 1A izdelek!

Napisal/-a: 

Starost: 35-44 leta

5

“ Mozolji ”

Edini izdelek, ki mi je odpravil mozolje .

La Roche-Posayjeva priporočila

Oglejte si vse izdelke v liniji