Uporaba piškotkov na
www.laroche-posay.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

ČE TI NI VSEENO ZA NEKOGA,
POSTANI SKIN CHECKER IN
PREGLEJ KOŽO SVOJIH NAJBLIŽJIH

Širite informacije do ljudi, ki jih imate radi.
Pridružite se globalni verigi skin checkerjev!

ZASEBNOST

S sodelovanjem v programu Skin Checker s pomočjo prijave na Facebook uporabniški račun, se  določene osebne informacije, s spletne strani Facebook (e-naslov, geslo in druge osnovne informacije...) prenesejo na L'Oréal Adria, s ciljem predstavitve dodatnih informacij o znamki La Roche-Posay in njenih izdelkih.

S povezovanjem prek svojega Facebook računa, soglašate s Pogoji uporabe (POVEZAVA) in  s prejemanjem promocijeskega materiala znamke La Roche-Posay,  na vaš e-naslov. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti, ki jo lahko preberete s klikom na (POVEZAVA). V skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi o zaščiti podatkov, lahko pristopate, spreminjate, popravljate in izbrišete vse podatke, ki se tičejo vas. V primeru, da želite to pravico tudi uveljaviti, vas prosimo, da nas kontaktirate na in info@laroche-posay.si..

Povežite se prek Facebooka

Nimate odprtega uporabniškega računa na Facebooku? Pridružite se nam
Že pregledujete svojo kožo?Prijavite se tukaj

ALI SE REGISTRIRAJTE
REGISTRACIJA

* Polja označena z zvezdico so obvezna.
Te informacije kakor tudi informacije pridobljene v prihodnosti, se lahko uporabijo s strani (IZPOLNITI). Po veljavnih zakonskih predpisih v vaši državi se pravice do pristopa, spreminjanja in zavračanja lahko uveljavijo s preprosto zahtevo z dokazom o identiteti, ki ju pošiljete na naslednji naslov: (napisati e-naslov). Za več informacij o zaščiti vaših osebnih podtakov, vas prosimo, da preberete našo Politiko zasebnosti (dodati URL povezavo za Politiko zasebnosti)

LA ROCHE-POSAY se OBVEZUJE

MOJ SKINCHECK

Obiščite myskincheck.org

v_push_skincheck.jpg