Uporaba piškotkov na
www.laroche-posay.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE OBČUTLJIVE KOŽE
Babyklub

PRIDRUŽITE SE TUDI VI!

Biti starš je čudovita izkušnja, a obenem polna vsakodnevnih vprašanj. Eno od teh se nanaša na nego občutljive kože vašega otroka. Tudi če nima nobenih posebnih težav, je koža dojenčka ali otroka izredno občutljiva in zahteva posebno nego. Če k temu dodamo še vse pogostejši pojav atopijskega dermatitisa, ekcema ali vsakdanje razdraženosti, kot so plenični izpuščaj ali infantilne akne, ugotovimo, da je ključnega pomena izbrati izdelke za nego in higieno, ki nudijo 100-odstotno toleranco za občutljivo kožo.

Z več kot 30 leti raziskovalnih izkušenj in 25 patenti je La Roche-Posay postala vodilna blagovna znamka v razvoju izdelkov, oblikovanih za občutljivo kožo, ki zagotavljajo visoko toleranco in varnost. La Roche-Posay je ustanovil Baby klub, ki je namenjen vsem staršem, da bi jim lahko pomagal pri negi najobčutljivejše kože in postal njihov zaveznik pri zaščiti kože svojih otrok.

Skupaj s svojim otrokom se včlanite v La Roche-Posay Baby klub in si s tem zagotovite različne ugodnosti, ki smo jih pripravili prav za vas in vašega otroka! Pridružite se lahko na spletni strani laroche-posay.si/babyklub ali po pošti z izpolnjenim Baby klub letakom, ki ga lahko dobite pri patronažni sestri ali v čakalnici pediatrične ambulante.

Po včlanitvi v klub vam bomo na domači naslov poslali darilo dobrodošlice.* Na elektronski naslov pa vam bomo poslali koristne nasvete in nasvete strokovnjakov za nego otroške kože. Tako boste med prvimi imeli priložnost izvedeti in tudi preizkusiti La Roche-Posayjeve novosti ter prejemati informacije o promocijah.

*Darilo lahko pričakujete v roku 60 dni od prijave.

DARILO
DOBRODOŠLICE

Ob včlanitvi v
La Roche-Posay Baby klub
vas bomo nagradili z darilom
presenečenja!IZPOLNITE OBRAZEC