• Vstopna stran>
  • Klinična testiranja La Roche-Posay: v središču našega procesa oblikovanja

Dokazana učinkovitost. Klinično dokazana toleranca.


Klinična testiranja La Roche-Posay:
v središču našega procesa oblikovanja


Vsak dan naše ekipe posvečajo vse svoje moči ustvarjanju strokovnih izdelkov za nego kože, ki nudijo boljše življenje osebam z občutljivo kožo - negam, ki povečujejo optimalno stopnjo zaupanja z vsakim nanosom. Da bi izpolnili te obljube, smo se odločili to posebej zahtevno metodo oblikovanja postaviti v središče našega procesa. Po prvi seriji testiranj, opravljenih na zdravi koži, je Dermatološki laboratorij La Roche-Posay opravil še posebej oblikovana testiranja za spremljanje učinkovitosti in tolerance naših izdelkov za nego kože na ciljnih skupinah naših izdelkov (koža, nagnjena k atopiji, koža, nagnjena k aknam in zelo suha koža). Ta kompleksna in ambiciozna testiranja so temelj za razvoj naših izdelkov in strokovnega znanja za občutljivo kožo, za kar smo specializirani.


Od ustanovitve Dermatološkega laboratorija La Roche-Posay smo v tesnem sodelovanju z dermatologi opravili skupno 520 testiranj na 45.000 bolnikih po vsem svetu. Ta strogo regulirana testiranja so predmet številnih znanstvenih publikacij v znanih dermatoloških revijah, kar je resnično priznanje naši predanosti in kakovosti našega znanstvenega pristopa.

Video za boljše razumevanje kliničnega testiranja

V tem videu boste izvedeli, kako Dermatološki laboratorij La Roche-Posay proučuje in analizira rezultate izdelka EFFACLAR DUO (+) med izvajanjem kliničnega testiranja, opravljenega na Kitajskem.  Effaclar Duo+  Testiranje je bilo opravljeno na polovici obraza in omogoča primerjavo delovanja tega ekskluzivnega izdelka za nego kože in formule brez aktivne sestavine ob izogibanju variabilnosti med posamezniki. Klinično dokazana učinkovitost proti nepravilnostim in sledem1 izdelka, ki iz dneva v dan spreminja življenje kože, nagnjene k aknam.

1Dermatološko ocenjevanje vnetnih lezij (4 tedni, 51 žensk, fototipa I in II)